Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 1400g363kcal21.8g49g2.8g26.6g
Voi 140g1016kcal1.7g0.6g113.8g0g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g42g8.4kcal0g2.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3724g2926kcal54.2g131.4g234.4g62.8g
Valittu annoskoko1862g1463kcal27.1g65.7g117.2g31.4g
Annoskoko puolitettuna931g732kcal13.6g32.9g58.6g15.7g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180