Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 580g827kcal72.5g1.7g59.4g0g
Kuohukerma351g1195kcal7g10.5g123g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 53g206kcal1.1g1.2g22.1g0g
Paprika punainen 176g51kcal1.7g7.9g0.7g3.3g
Tonnikala öljyssä 527g1000kcal142.9g0g47.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g176g36kcal1.1g6.7g0.5g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3724g6628kcal452.6g56g506.2g11.6g
Valittu annoskoko1862g3314kcal226.3g28g253.1g5.8g
Annoskoko puolitettuna931g1657kcal113.2g14g126.6g2.9g
Arvot/100g100g178kcal12.2g1.5g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005