Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g5886g8241kcal941.8g176.6g429.7g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)1721g1033kcal12g82.6g68.8g5.2g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g1377g4957kcal117g1060.2g13.8g0g
Sipuli 929g281kcal11.6g44.6g1.9g15.8g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g86g241kcal7.3g14.6g16.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g29506kcal2179.4g2757.2g1061.2g42.4g
Valittu annoskoko10000g14753kcal1089.7g1378.6g530.6g21.2g
Annoskoko puolitettuna5000g7377kcal544.9g689.3g265.3g10.6g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056