Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 766g224kcal7.2g34.5g3.1g14.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha450g748kcal85.6g0g45g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)180g220kcal4g49g0.5g1.4g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 113g256kcal15.8g1.9g20.3g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 62g86kcal7.7g0.2g6.1g0g
Ruokakerma 5%, Valio113g73kcal1.7g4.7g5.6g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g2.3g5.2kcal0.2g0.9g0.1g0g
Paprikajauhe 2.3g7.2kcal0.3g0.4g0.3g0.8g
Oregano, kuivattu 0.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)113g293kcal29.3g1.7g19.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3726g3858kcal305.2g192.2g200.6g35.8g
Valittu annoskoko1863g1929kcal152.6g96.1g100.3g17.9g
Annoskoko puolitettuna932g964kcal76.3g48.1g50.2g9g
Arvot/100g100g104kcal8.2g5.2g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208736