Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen180g72kcal3.6g16.2g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g54g477kcal0g0g53.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g1598g400kcal32g63.9g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3728g1963kcal76.2g170.6g111.4g1.2g
Valittu annoskoko1864g982kcal38.1g85.3g55.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna932g491kcal19.1g42.7g27.9g0.3g
Arvot/100g100g53kcal2g4.6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524