Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 22g198kcal0g0g22.4g0g
Broilerisuikaleet360g440kcal76.7g0g14.4g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Makaroni, pasta 240g786kcal24.5g159.4g2.6g8g
Paprika keltainen 80g24kcal0.8g4.1g0.2g1.6g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g160g192kcal5.3g7.7g16g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 1.6g4.1kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Curryjauhe (-), annos 5g4g13kcal0.4g2g0.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3728g3469kcal225g372.8g113.2g28g
Valittu annoskoko1864g1735kcal112.5g186.4g56.6g14g
Annoskoko puolitettuna932g867kcal56.3g93.2g28.3g7g
Arvot/100g100g93kcal6g10g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396358