Possupiirakka

350g pulled pork
suolaa
pippuria
paprikajauhetta
grillimaustetta
TAI mitä tahansa maustetta, maun mukaan

Piirakkapohja:

250g maitorahkaa
1 muna
1/2 tl ruokasoodaa (tai 1 tl leivinjauhetta)
1 tl suolaa
1 dl täysjyväspelttijauhoja (tai täysjyvävehnäjauhoja, tai ruisjauhoja, tai kaurajauhoja, tai mitä jauhoja tahansa!)
(2 tl psylliumkuitua)

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

Sekoita kaikki piirakkataikinan ainekset keskenään kulhossa.

Vuoraa piirakkavuoka (sellainen tavallisen kokoinen) leivinpaperilla ja kaada taikina siihen.

Levitä taikinaa niin, että sitä on reunoilla hieman paksummalti kuin keskellä.

Näin saat aikaan herkulliset piirakkamaiset reunat sen sijaan, että lopputulos näyttäisi pizzamaiselta lätyltä.

Painele maustetut possut lastalla sopivasti taikinan sisään.

Plöräytä maun mukaan sekaan bbq-kastiketta.

Heitä vuoka uuniin 200 asteeseen 30 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Niinuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pulled pork aitopalvi (Veljekset mattila), annos 350g1000g1070kcal164g0g45g0g
Pehmeä rasvaton maitorahka (Valio), annos 250g500g300kcal50g21.5g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g6g0kcal0g0g0g0g
American bbqsauce kentucky whiskey (Santa maria), annos 15g148g340kcal2.2g78.4g1.3g0g
Spelttihiutale (Birkkalan tila), annos 100g100g320kcal15g59g2.6g10g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3728g4375kcal490g318.4g123.4g20g
Valittu annoskoko1864g2187kcal245g159.2g61.7g10g
Annoskoko puolitettuna932g1094kcal122.5g79.6g30.9g5g
Arvot/100g100g117kcal13.1g8.5g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412226