Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Sipuli 450g136kcal5.6g21.6g0.9g7.7g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g450g108kcal5.4g19.4g0.9g0g
Juustodippi, Pirkka 300g338g439kcal10.5g5.7g41.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha450g747kcal85.5g0g45g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras135g473kcal17.6g94.5g2g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3735g3902kcal256.4g297g181.2g25.4g
Valittu annoskoko1868g1951kcal128.2g148.5g90.6g12.7g
Annoskoko puolitettuna934g976kcal64.1g74.3g45.3g6.4g
Arvot/100g100g105kcal6.9g8g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54265