Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka893g6429kcal8.9g8.9g714.3g0g
Liivatelehti, gelatiini41g144kcal35.3g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g1717g1099kcal188.9g68.7g3.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g206g824kcal0g206g0g0g
Mansikka 3434g1598kcal17.2g288.5g6.9g65.2g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g1648g6626kcal131.9g1005.5g280.2g61g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g1374g2885kcal41.2g68.7g274.7g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g687g3626kcal63.2g412.1g185.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g46462kcal973.2g4116.8g2929.8g252.4g
Valittu annoskoko10000g23231kcal486.6g2058.4g1464.9g126.2g
Annoskoko puolitettuna5000g11615kcal243.3g1029.2g732.5g63.1g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.6g14.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316