Samettinen katkarapukeitto

Pilko sipuli ja valkosipuli ja kuullota kattilassa seesamöljyssä.

Lisää tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.

Kaada seos tehosekoittimeen ja surraa tasaiseksi.

Voit käyttää myös sauvasekoitinta.

Kaada seos takaisin kattilaan.

Lisää kerma ja katkaravut.

Mausta esim ripauksella cayannepippuria.

Kiehauta nopeasti, mutta varo etteivät katkaravut sitkisty.

Tarjoa esimerkiksi krutonkien kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesamöljy, kylmäpuristettu11g95kcal0g0g10.5g0g
Sipuli (kuorittu)118g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g40g42kcal3.2g6.6g0.2g0.8g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g701g161kcal9.8g23.8g2.8g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g18g41kcal0.5g4.6g2.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl351g1192kcal7g10.5g122.7g0g
Katkarapu 631g432kcal91.1g0g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3738g3989kcal226.2g102.2g291.2g5.6g
Valittu annoskoko1869g1995kcal113.1g51.1g145.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna935g997kcal56.6g25.6g72.8g1.4g
Arvot/100g100g107kcal6.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272528