Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali20g4.8kcal0.2g0.7g0g0.4g
Selleri, annos 50g25g3.5kcal0.2g0.7g0g0g
Paprika, vihre5g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska 50g15kcal0.3g2.6g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kasvisliemikuutio 1.6g5kcal0.2g0.2g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana374g64kcal2g9.8g1g3.2g
Valittu annoskoko187g32kcal1g4.9g0.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna94g16kcal0.5g2.5g0.3g0.8g
Arvot/100g100g17kcal0.5g2.6g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350639