Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal5.9g0g3.1g0g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen7.8g2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto10g27kcal1.9g0g2.1g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g31g13kcal0.5g2.7g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.6g3.9kcal0.2g0g0.3g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g20g5.3kcal0.2g1g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g211kcal17.8g9g11.2g1.8g
Valittu annoskoko187g106kcal8.9g4.5g5.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna94g53kcal4.5g2.3g2.8g0.5g
Arvot/100g100g56kcal4.8g2.4g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392757