Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 25g7.3kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Purjosipuli 7.8g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g12g7kcal0.2g1.5g0g0.1g
Selleri, annos 50g12g1.6kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 18g3kcal0.4g0g0.1g0.4g
Pekoni rasvainen 11g41kcal1.3g0g4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g7.8g22kcal1.5g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana374g176kcal8g8.4g11.8g3.2g
Valittu annoskoko187g88kcal4g4.2g5.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna94g44kcal2g2.1g3g0.8g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.2g3.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208