Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 35g12kcal1.6g0.7g0.1g0.9g
Paprika punainen 18g5.1kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Palvikinkku HK 3%13g13kcal2.4g0.1g0.4g0g
Sipuli, paistettu 8.8g8.9kcal0.1g0.4g0.7g0.2g
Oliiviöljy 16g139kcal0g0g15.7g0g
Herkkusieni 18g2.8kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)8.8g18kcal0.1g4g0.1g0g
Kidneypapu, suolaliemessä35g39kcal2.7g6.3g0.2g2.8g
Papu valkoinen, keitetty 35g38kcal3g4.9g0.1g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g553kcal21.2g34.8g35g14g
Valittu annoskoko187g276kcal10.6g17.4g17.5g7g
Annoskoko puolitettuna94g138kcal5.3g8.7g8.8g3.5g
Arvot/100g100g148kcal5.7g9.3g9.3g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613