Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g55g148kcal9.6g0g12g0g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g7.7g5.7kcal0.3g1g0g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g3.9g12kcal0.7g2.1g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g6.1g5.5kcal0.2g0.2g0.4g0g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g397kcal22.2g9g29.6g1.8g
Valittu annoskoko187g198kcal11.1g4.5g14.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna94g99kcal5.6g2.3g7.4g0.5g
Arvot/100g100g106kcal5.9g2.4g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364390