Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu70g29kcal0.1g6.6g0.1g1.3g
Raparperi 47g16kcal0.3g2.6g0g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g59g228kcal0g57.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana374g546kcal0.8g133g0.2g4g
Valittu annoskoko187g273kcal0.4g66.5g0.1g2g
Annoskoko puolitettuna94g136kcal0.2g33.3g0.1g1g
Arvot/100g100g146kcal0.2g35.5g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970