Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g27g30kcal4.9g0.5g0.8g0g
Katkarapu 33g23kcal4.7g0g0.4g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore2.2g0.5kcal0g0.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g33g6.7kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Kurkku, tuore33g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Jäävuorisalaatti, rapea44g4.4kcal0.5g0.4g0.1g0.5g
Tilli, tuore 2.2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Paprika, punainen13g3.4kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g143kcal21.4g7g3g3g
Valittu annoskoko187g72kcal10.7g3.5g1.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna94g36kcal5.4g1.8g0.8g0.8g
Arvot/100g100g38kcal5.7g1.9g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63616