Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g56g88kcal12.3g0g4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 84g64kcal1.6g13.1g0.2g0.8g
Porkkana 17g5.5kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Purjosipuli 11g2.6kcal0.2g0.3g0g0.2g
Maustepippuri, annos 1g1.1g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.6g1.3kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana374g333kcal29.2g30.2g8.4g3.4g
Valittu annoskoko187g167kcal14.6g15.1g4.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna94g83kcal7.3g7.6g2.1g0.9g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8.1g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120839