Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 35g9kcal0.5g0.8g0.2g1g
Sipuli 2.8g0.9kcal0g0.1g0g0g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Vesi85g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g28g70kcal5.4g0g6.2g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g35g39kcal0.8g1.1g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g259kcal13.4g4g22g2g
Valittu annoskoko187g129kcal6.7g2g11g1g
Annoskoko puolitettuna94g65kcal3.4g1g5.5g0.5g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246891