Naudan suikalepata

1. Ruskista lihasuikaleet kuumalla pannulla, nosta syrjään odottamaan.

2. Kuori ja paloittele sipulit lohkoiksi.

Leikkaa paprikat suikaleiksi.

Ruskista sipulia ja paprikoita pannulla.

Leikkaa maustekurkut pieniksi paloiksi.

3. Laita lihasuikaleet kattilaan, kaada tomaattimurska päälle.

Kuumenna ja lisää fond du chef-kuutiot sekä sipulit.

Anna ruuan hautua kannen alla puolisen tuntia.

4. Mausta hunajalla ja mustapippurilla.

5. Lisää kattilaan paprika.

Anna kypsyä 15 min. Lisää lopuksi kurkut ja tomaatit.

Hauduta vielä kannen alla n. 10 min. Tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita.

6. Tarjoa perunan, riisin tai pastan kanssa.

Vinkki! Tämän ruuan voi hyvin valmistaa edellisenä päivänä tai pakastaa.

Mitä pidempään ruoka saa hautua, sitä mehevämpää siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g38g51kcal8.2g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika, punainen22g5.5kcal0.2g1g0.1g0.4g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g69g24kcal0.7g4.7g0.3g1g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g11g44kcal0.2g0.3g4.7g0g
Knorr, fond du chef (Knorr), annos 28g7.9g9kcal0.2g0.5g0.7g0.1g
Hunaja 3.7g12kcal0g3g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g2.8g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen23g4.7kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g309kcal19.4g22.2g15.6g4.4g
Valittu annoskoko187g155kcal9.7g11.1g7.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna94g77kcal4.9g5.6g3.9g1.1g
Arvot/100g100g83kcal5.2g5.9g4.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281258