Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 62g70kcal13.2g0g1.9g0g
Porkkana 39g13kcal0.2g2.2g0.1g1g
Peruna, uusi 31g24kcal0.5g5g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 31g13kcal0.2g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g252kcal28.8g18g4.2g3.4g
Valittu annoskoko187g126kcal14.4g9g2.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna94g63kcal7.2g4.5g1.1g0.9g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128706