Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 47g | 169kcal | 6.1g | 30.9g | 1.7g | 2.8g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 56g | 69kcal | 12g | 0g | 2.3g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 19g | 21kcal | 3.4g | 0.4g | 0.6g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 19g | 2.1kcal | 0.2g | 0.2g | 0g | 0.2g | |
Sipuli (kuorittu) | 9g | 2.5kcal | 0.1g | 0.5g | 0g | 0.2g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 19g | 3.8kcal | 0.1g | 0.7g | 0.1g | 0.3g | |
Kurkku, tuore | 19g | 1.9kcal | 0.1g | 0.3g | 0g | 0.1g | |
Annoskoko tuplana | 376g | 536kcal | 44g | 66g | 9.4g | 7.2g | |
Valittu annoskoko | 188g | 268kcal | 22g | 33g | 4.7g | 3.6g | |
Annoskoko puolitettuna | 94g | 134kcal | 11g | 16.5g | 2.4g | 1.8g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.7g | 17.6g | 2.5g | 1.9g |