Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 50g39kcal0.8g8.1g0.1g0.5g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g25g29kcal0.2g1.4g2.5g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste50g13kcal0.5g2.4g0.2g1.2g
Lohifilee 63g122kcal11.7g0g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g405kcal26.4g23.8g22.4g3.4g
Valittu annoskoko188g203kcal13.2g11.9g11.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna94g101kcal6.6g6g5.6g0.9g
Arvot/100g100g108kcal7g6.3g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908