Karitsanlihakebakot

Sekoita aineet keskenään ja muotoile öljytyillä käsillä taikinasta n. 10 - 12 cm pitkiä, grillimakkaran paksuisia pötköjä.

Tuikkaa pötköjen sisään grillivartaat ja paista 225 asteisessa uunissa 15 - 20 min.

Tarjoile sopivan kastikkeen (esim.

tzatsiki) sekä vaikkapa grillivihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g125g179kcal25g0g8.7g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 16g36kcal0.8g2.7g2.2g0.9g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g28g76kcal5.1g0.6g5.9g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g595kcal62.4g8.8g33.6g2.8g
Valittu annoskoko187g297kcal31.2g4.4g16.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna94g149kcal15.6g2.2g8.4g0.7g
Arvot/100g100g159kcal16.6g2.3g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207984