Tomaatti-mozzarella patongit

Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mokso1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)94g225kcal7.3g46.9g1.1g2.5g
Pesto (Pirkka)3.1g18kcal0.1g0.1g1.9g0.1g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g13g31kcal2.3g0.1g2.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g78g16kcal0.5g3g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g579kcal20.4g100.2g11.2g7.4g
Valittu annoskoko188g290kcal10.2g50.1g5.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna94g145kcal5.1g25.1g2.8g1.9g
Arvot/100g100g155kcal5.4g26.7g3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238484