Tonnikalasalaatti

Keitä pasta kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä kypsäksi.

Valuta maissit ja kutioidut suolakurkut sekä tonnikala.

Kuori ja kuutioi omena sekä kuutioi kurkku.

Sulata herneet.

Yhdistä kaikki aineet, mausta tillillä, salaatinkastikkeella, aromisuolalla sekä sitruunapippurilla...

Huom! Valmista kypsä pastaa tulee 300-->700 g eli valmiin salaatin kokonaispaino siis 2400 g!!!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2000 grammaa

Mesaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g38g13kcal0.1g2.7g0.1g0.7g
Vehnänalkiopasta plus (torino)28g101kcal4.8g18.8g0.6g1g
Maissi (makea), Rainbow28g23kcal0.6g3.7g0.3g1g
Amerikkalainen suolakurkkuviipale saarioinen24g20kcal0.1g4.9g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss28g15kcal1.6g1.5g0.1g0.9g
Kurkku, tuore19g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow)13g14kcal3.3g0g0g0g
Kevyt Thousand island-salaatinkastike, Saarioinen, 1 rkl n.10 g9g17kcal0.1g1.5g1.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g408kcal21.4g66.8g4.4g7.6g
Valittu annoskoko188g204kcal10.7g33.4g2.2g3.8g
Annoskoko puolitettuna94g102kcal5.4g16.7g1.1g1.9g
Arvot/100g100g109kcal5.7g17.8g1.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=28376