Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)19g69kcal5.6g0g5.1g0g
Parsakaali brokkoli 38g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Kuohukerma,valio,2dl38g128kcal0.8g1.1g13.1g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu38g113kcal1.5g1.5g11.3g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell56g62kcal12.9g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g769kcal45g6.6g61.6g1.8g
Valittu annoskoko188g384kcal22.5g3.3g30.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna94g192kcal11.3g1.7g15.4g0.5g
Arvot/100g100g205kcal12g1.8g16.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382