Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g25g15kcal0.4g3.2g0g0.2g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g15g4.2kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Kalaliemikuutio 1.7g5.1kcal0.2g0.6g0.2g0g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g21g58kcal4g0g2.3g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g25g20kcal4.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g205kcal18g9g5.6g1.4g
Valittu annoskoko188g103kcal9g4.5g2.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna94g51kcal4.5g2.3g1.4g0.4g
Arvot/100g100g55kcal4.8g2.4g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115