Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 35g28kcal0.6g5.9g0g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 14g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Selleri, annos 50g7g1kcal0.1g0.2g0g0g
Lanttu 14g4.1kcal0.1g0.6g0g0.3g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g1.8g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g18g21kcal0.6g0.6g1.8g0g
Herne 14g10kcal0.7g1.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g161kcal5.2g23.4g4g4.6g
Valittu annoskoko188g81kcal2.6g11.7g2g2.3g
Annoskoko puolitettuna94g40kcal1.3g5.9g1g1.2g
Arvot/100g100g43kcal1.4g6.2g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282644