Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 13g17kcal1.1g2.2g0.3g0.6g
Papu valkoinen, keitetty 14g15kcal1.2g2g0g1g
Sipuli 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kaali, valkokaali19g4kcal0.2g0.6g0g0.4g
Tomaattimurska 25g7.3kcal0.1g1.3g0g0.5g
Rajah Mild Curry Paste (10g)3.1g4.5kcal0.1g0.3g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 9g30kcal2.3g4.3g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana376g169kcal10.2g22.4g2.4g7g
Valittu annoskoko188g85kcal5.1g11.2g1.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna94g42kcal2.6g5.6g0.6g1.8g
Arvot/100g100g45kcal2.7g6g0.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140916