Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl9g81kcal0g0g9g0g
Punajuuri 1128g433kcal11.3g77.8g2.3g28.2g
Hunaja 23g75kcal0.1g18.2g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g406g1218kcal85.3g4.1g85.3g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 99g13kcal1.1g1g0.2g1g
Rucola, lautaselinen n. 30g95g14kcal0.9g1.9g0.2g1.3g
Pinjansiemenet, Parrots113g699kcal32.7g14.7g62g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3744g5065kcal262.8g235.4g318g69.4g
Valittu annoskoko1872g2532kcal131.4g117.7g159g34.7g
Annoskoko puolitettuna936g1266kcal65.7g58.9g79.5g17.4g
Arvot/100g100g135kcal7g6.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252