Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 161g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 221g725kcal23.3g134.1g4.9g21.9g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g241g844kcal14.5g183.2g4.1g4.8g
Vesi, vesijohtovesi 402g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen803g265kcal26.5g39.4g0g0g
Oivariini, 60 (100g)40g221kcal0.4g0.4g24.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3744g4108kcal129.4g714.2g66.2g53.4g
Valittu annoskoko1872g2054kcal64.7g357.1g33.1g26.7g
Annoskoko puolitettuna936g1027kcal32.4g178.6g16.6g13.4g
Arvot/100g100g110kcal3.5g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147336