Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1050g190kcal5.9g26.2g4.2g7.3g
Sipuli (kuorittu)330g89kcal4.3g15.8g0.7g5.6g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g54g116kcal7.5g11.6g4.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g300g840kcal57g0.1g66g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g33g34kcal2.6g5.4g0.2g0.7g
Voi 84g609kcal1g0.3g68.3g0g
Basilika, tuore 12g3.3kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Timjami, annos 3g9g19kcal0.8g2.4g0.7g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3744g3801kcal159g123.8g289.4g34.2g
Valittu annoskoko1872g1901kcal79.5g61.9g144.7g17.1g
Annoskoko puolitettuna936g950kcal39.8g31g72.4g8.6g
Arvot/100g100g102kcal4.2g3.3g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303407