JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1053g1747kcal200g0g105.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl301g256kcal4.2g13.2g21.1g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras98g261kcal8.3g50g1g13.1g
Sipuli (kuorittu)226g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl174g229kcal22.7g0.9g15g0g
Oregano, kuivattu 3g9kcal0.3g0.7g0.3g1.3g
Paprikajauhe 4.5g15kcal0.7g0.8g0.6g1.7g
Maustepippuri, annos 1g1.5g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 12g13kcal1g2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3744g5180kcal480.2g156.8g287.8g40.4g
Valittu annoskoko1872g2590kcal240.1g78.4g143.9g20.2g
Annoskoko puolitettuna936g1295kcal120.1g39.2g72g10.1g
Arvot/100g100g138kcal12.8g4.2g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354927