Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g250g150kcal3.7g32.5g0.2g2.2g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g150g42kcal1.7g7.2g0.6g4.5g
Kalaliemikuutio 17g51kcal1.7g5.7g2.3g0.2g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g208g583kcal39.6g0g22.9g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g250g200kcal42.5g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3750g2052kcal178.4g90.8g56g13.8g
Valittu annoskoko1875g1026kcal89.2g45.4g28g6.9g
Annoskoko puolitettuna938g513kcal44.6g22.7g14g3.5g
Arvot/100g100g55kcal4.8g2.4g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115