Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha933g1549kcal177.3g0g93.3g0g
Sipuli (kuorittu)128g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Rypsiöljy 23g206kcal0g0g23.3g0g
Korppujauho 93g342kcal9.8g69.9g1g4.9g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)233g198kcal2.3g8.2g16.3g0g
Voileipäkinkku,snellman56g57kcal10.1g0.6g1.6g0g
Kananmuna kuoreton 128g183kcal16g0.4g13.2g0g
Puolukka 280g109kcal1.2g19g1.4g7.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3752g5359kcal436.8g208.6g300.8g28.8g
Valittu annoskoko1876g2679kcal218.4g104.3g150.4g14.4g
Annoskoko puolitettuna938g1340kcal109.2g52.2g75.2g7.2g
Arvot/100g100g143kcal11.6g5.6g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514