Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g280g1680kcal58.8g18.5g151.2g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g140g1000kcal0g0.3g112g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7g26kcal0.2g5.6g0.2g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g560g1428kcal33g17.9g133.8g0g
Kananmuna kuoreton 308g439kcal38.5g0.9g31.6g0g
Canderel makeutusjauhe21g81kcal0.6g19.6g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio560g784kcal15.7g36.4g67.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3752g10874kcal293.6g198.4g992g0g
Valittu annoskoko1876g5437kcal146.8g99.2g496g0g
Annoskoko puolitettuna938g2719kcal73.4g49.6g248g0g
Arvot/100g100g290kcal7.8g5.3g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221913