Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1222g3915kcal327g0g292.4g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]244g825kcal29.3g0g90.4g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.8g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia175g262kcal29.7g0g15.7g0g
Juusto, mozzarella 105g273kcal19.5g0g21.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g35g36kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3752g10896kcal840.6g12g859.6g1.4g
Valittu annoskoko1876g5448kcal420.3g6g429.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna938g2724kcal210.2g3g214.9g0.4g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229588