Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%932g1585kcal186.4g0g93.2g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)152g303kcal6.1g53g4.5g0g
Korppujauho 58g213kcal6.1g43.6g0.6g3.1g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g466g629kcal14g18.2g55.9g0g
Kananmuna kuoreton 128g183kcal16g0.4g13.1g0g
Puolukka 140g54kcal0.6g9.5g0.7g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3752g5935kcal458.4g249.4g336g13.4g
Valittu annoskoko1876g2967kcal229.2g124.7g168g6.7g
Annoskoko puolitettuna938g1484kcal114.6g62.4g84g3.4g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.6g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310667