Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 403g51kcal4.5g4g0.8g4g
Tomaatti, tuore351g71kcal2.1g13.3g1.1g4.9g
Tonnikala öljyssä 526g998kcal142.6g0g47.3g0g
Kurkku, tuore210g21kcal1.3g3.6g0.2g1.5g
Kananmuna, keitetty 386g550kcal48.2g1.2g39.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3752g3383kcal397.4g44.2g177.8g20.8g
Valittu annoskoko1876g1692kcal198.7g22.1g88.9g10.4g
Annoskoko puolitettuna938g846kcal99.4g11.1g44.5g5.2g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1.2g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421751