Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1230g222kcal6.9g30.7g4.9g8.6g
Paprika keltainen 141g42kcal1.3g7.2g0.3g2.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g105g29kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli351g1054kcal13g15.8g105.4g0.4g
Oliiviöljy 49g435kcal0g0g49.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3752g3563kcal45.2g117.6g320g27.2g
Valittu annoskoko1876g1782kcal22.6g58.8g160g13.6g
Annoskoko puolitettuna938g891kcal11.3g29.4g80g6.8g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716