Makaronilaatikko

1 ps (400 g)
Pirkka makaroneja
1 rs (400 g)
Pirkka naudan jauhelihaa
1
sipuli
3/4 tl
suolaa
3/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
maustepippuria
2 tl
basilikaa
2 tl
timjamia

Munamaito

2
kananmunaa
7 dl
Pirkka kevytmaitoa
1 tl
suolaa

1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, noin 8 minuuttia.

Valuta makaronit.

2. Hienonna sipuli.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää sipulit jauhelihan joukkoon.

Mausta seos suolalla, musta- ja maustepippurilla, basilikalla sekä timjamilla.

Kaada jauhelihaseos ja makaronit isoon voideltuun vuokaan (tilavuus noin 3 l).
3. Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Ripottele juustoraaste vuoan pinnalle kypsymisen loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 450g435kcal13.6g88.2g1.4g4.5g
Jauhelihakastike, tomaattinen, naudanliha 17 %, suurustamaton 450g668kcal50.5g15.3g44.1g5.4g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g2.3g8.3kcal0.3g1.4g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 788g359kcal23.6g37.8g11.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3753g3336kcal208.8g293.4g140.8g23g
Valittu annoskoko1877g1668kcal104.4g146.7g70.4g11.5g
Annoskoko puolitettuna938g834kcal52.2g73.4g35.2g5.8g
Arvot/100g100g89kcal5.6g7.8g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446749