Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g450g450kcal90g9.9g49.5g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Herkkusieni450g68kcal10.4g2.7g2.3g6.8g
Vehnäjauho puolikarkea 23g77kcal2.3g15.7g0.3g0.8g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)450g270kcal4.5g20.3g18g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli225g405kcal15.3g8.6g33.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 34g298kcal0g0g33.7g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3758g3257kcal250.8g136g276.2g22.8g
Valittu annoskoko1879g1629kcal125.4g68g138.1g11.4g
Annoskoko puolitettuna939g814kcal62.7g34g69.1g5.7g
Arvot/100g100g87kcal6.7g3.6g7.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522