Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 27g23kcal0.8g1.2g1.6g0g
Katkarapu, rainbow120g120kcal27.7g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Tilli, tuore 6.7g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.7g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana376g311kcal58.4g6.2g5.8g1.4g
Valittu annoskoko188g155kcal29.2g3.1g2.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna94g78kcal14.6g1.6g1.5g0.4g
Arvot/100g100g83kcal15.5g1.6g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889