Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.8g4.8kcal0.2g0.2g0.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g33g20kcal0.5g4.3g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha33g55kcal6.3g0g3.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g17g5kcal0.2g0.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana376g200kcal14.8g12.2g10g1.4g
Valittu annoskoko188g100kcal7.4g6.1g5g0.7g
Annoskoko puolitettuna94g50kcal3.7g3.1g2.5g0.4g
Arvot/100g100g53kcal3.9g3.2g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276177