Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka31g44kcal7.2g0g1.6g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 13g16kcal2.6g0g0.6g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g38g9kcal0.7g1.1g0.2g0.7g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss5.5g21kcal0.7g2.6g0.9g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.5g6.5kcal0.3g0.3g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g25g21kcal0.3g1.1g1.7g0.1g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g6.3g6.3kcal0.2g0.2g3.4g0g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana376g320kcal24.2g10.6g26g1.6g
Valittu annoskoko188g160kcal12.1g5.3g13g0.8g
Annoskoko puolitettuna94g80kcal6.1g2.7g6.5g0.4g
Arvot/100g100g85kcal6.4g2.8g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653