Sitruunainen tonnikalavuoka

350 g pastaa (esim.

Barilla Penne Rigate)

2 prk tonnikalaa (öljyssä)

2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta

4 dl ruokakermaa

2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna

1 tl sitruunapippuria

ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi.

Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.

Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.

Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Barilla Plus pasta (Barilla), annos 100g44g149kcal6.8g27.6g1.3g2.6g
Tonnikala vedessä, rainbow35g35kcal7g0.2g0.7g0g
Sitruunakastikejauhe 1 pss (Blå band), annos 43g11g54kcal0.7g5.7g3.1g0.2g
Ruokakerma Valio 5%50g30kcal0.6g1.4g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 15g16kcal0.5g2.7g0.2g0.4g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana376g601kcal31.4g76g19g6.6g
Valittu annoskoko188g300kcal15.7g38g9.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna94g150kcal7.9g19g4.8g1.7g
Arvot/100g100g160kcal8.4g20.2g5.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89850