Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 74g22kcal0.7g3.3g0.3g1.4g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g44g61kcal9.2g0g3.1g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g8.2g28kcal0.5g6.4g0g0g
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g43g24kcal0.7g2.8g1g0.5g
Tilli, tuore 4.4g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Persilja 5.5g1.5kcal0.1g0.1g0g0.4g
Rypsiöljy 3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana376g336kcal23g25.8g15.4g5g
Valittu annoskoko188g168kcal11.5g12.9g7.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna94g84kcal5.8g6.5g3.9g1.3g
Arvot/100g100g89kcal6.1g6.9g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136045