Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g39g23kcal0.6g5.1g0g0.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Hirvikäristys39g59kcal7.8g0g2.3g0g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 16g16kcal0.5g2.8g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana376g206kcal18.2g17.6g5g2.6g
Valittu annoskoko188g103kcal9.1g8.8g2.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna94g52kcal4.6g4.4g1.3g0.7g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200799