Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 4.2g16kcal0g0.2g1.7g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g53g23kcal0.2g2.2g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g131g142kcal25.6g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana376g360kcal51.6g4.8g12.4g0g
Valittu annoskoko188g180kcal25.8g2.4g6.2g0g
Annoskoko puolitettuna94g90kcal12.9g1.2g3.1g0g
Arvot/100g100g96kcal13.7g1.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204184